About

ABOUT

Klik hier voor impressie presentaties/lezingen


Founder van Centre4moods is Arvid Prigge. Met ruim 20 Jaar ervaring op facilitair management gebied is hij eindverantwoordelijk geweest voor diverse facilitaire organisaties in de profit en non-profitsector (linkedin).


In zijn laatste rol voor de start van Centre4moods was hij werkzaam  als Innovation Officer. Hier komt zijn passie voor toepassen van moderne technieken vandaan. Het verbinden van praktische oplossingen met moderne technologieën is een van zijn drijfveren voor het oprichten van Centre4moods.

Hij werkt vooral op basis van co-creatie en blijft zoeken naar andere invalshoeken.
Welke nieuwe antwoorden zijn er te bedenken voor bestaande vragen en hoe maken we de wereld een stukje beter.

Zijn ondernemende vrouw Marjo heeft in de Slaapfabriek haar missie prominent aan de muur gehangen: Droom niet je Leven, maar leef je droom.
Deze omschrijving past niet alleen bij Marjo, maar beschrijft vooral ook de inspiratie van Arvid voor het oprichten van Centre4Moods.  Zijn producten moeten ertoe doen en hebben vooral passie en kwaliteit!

Hij voegt er graag aan toe dat hij vooral met leuke mensen, leuke zaken wilt doen in co-creatie. Hij verbindt graag specialisten aan elkaar om dè  1 + 1 = 3 te vinden.

De realisatie van Het eerste 3d geprinte gebouw van Europa met zero footprint met allemaal bijzondere mensen is dan ook hun initiatief.